Zwartemeerse Boys verzuimd te winnen in Sellingen

SELLINGEN – In de zondag 4e klasse D staat Zwartemeerse Boys op een voorlaatste plaats net achter SVBC dat op de herkansingsplaats staat.

Een overwinning in en tegen Sellingen zou dan heel welkom moeten zijn, maar Zwartemeerse Boys, maar verloor na een 0-0 ruststand met 2-1. Na een gelijk opgaande eerste helft wist Zwartemeerse Boys toch een voorsprong te nemen via Danny Rocks.

Terwijl de boys daarna er alles aan deden om die voorpsrong te koesteren en zelfs uit te bouwen gooiden de Oost Groningers toch nog roet in het eten. In de 72e minuut zorgde Jan de Vrieze voor de aansluitingstreffer en vier minuten later nam het zelfs een 2-1 voorsprong via Gerard Potze.

De thuisclub gooide daarna de deur in het slot en Zwartemeer was niet meer bij machte om iets aan die achterstand te doen. Eindstand 3-0 en daarmee liet het in de strijd om rechtstreekse degradatie te ontlopen drie belangrijke punten achter in Sellingen.