DSC’65 en EHS’85 in evenwicht

DALERVEEN - In de zondag 4e klasse D eindigde de wedstrijd tassen DSC’65 en EHS’85 in een 1-1 gelijkspel. Deze stand stond al bij rust op het scorebord. De thuisclub opende de score na een half uur spelen via een treffer van Thijs Meppelink. 1-0.

Voor de blauwhemden uit Emmerschans het sein om er toch iets meer aan de doen. Gemakkelijk ging dat niet, maar op slag van rust wist Alwin de Jonge de staand gelijk te trekken en met deze 1-1 op het scorebord ging men aan de thee. Na de hervatting ging iedereen er nog even voor zitten, want het onderling verschil op de ranglijst was twee punten.

DSC’65 op een herkansingsplaats met vlak daarboven EHS’85, dus alle hens aan dek voor beide ploegen. Uiteindelijk bleef het bij deze 1-1 en daarmee zag DSC’65 naaste belager Sellingen, dat Zwartemeerse Boys won opklimmen naar plaats negen.

De Schanskers blijven op een achtste plaats staan, maar voelen nu ook de hete adem van Sellingen in hun nek dat twee minuten minder heeft. Aanstaande zondag staat er met de wedstrijd tegen SVBC op sportpark “De Weergang” ook weer een mooie affiche waarbij elke punt belangrijk zal zijn.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda