CEC in slotfase onderuit tegen Asser Boys

ASSEN - In de zondag 3e klasse C moest CEC toezien hoe het na een zenuwslopende slotfase met 2-1 verloor van Asser Boys.

CEC dat ook gehavend in het veld stond door blessures en schorsingen voor onder anderen doelman Gerben Springer wist ook niet te imponeren. Pas in de slotfase van de eerste helft ontstonden de eerste grote kansen. In eerste instantie werd CEC gevaarlijk, maar het schot in de korte hoek werd door Marvin Bodde uitstekend gepareerd. In de omschakeling werd Nick Modderman in kansrijke positie aangespeeld

Zijn schot ging echter ruim over het doel. Vijf minuten later gingen beide ploegen bij een 0-0 stand aan de thee. In de tweede helft werd Asser Boys voor het eerst gevaarlijk door een vrije trap van Robert Termohlen in de 53e minuut. Zijn schot ging laag over de grond en kon gekeerd worden door de doelman van CEC. Drie minuten later wisten de bezoekers wel te scoren. Door een doelpunt van Jos Prummel in de 56e minuut kwam CEC op een 0-1 voorsprong. Asser Boys bleek de tegenslag goed te verwerken, maar verzuimde zichzelf te belonen met een treffer. De belangrijke gelijkmaker kwam er uiteindelijk toch. In de 85e minuut kopte Robert Termohlen een voorzet terug op de inlopende Justin Smeenge die op zijn beurt de 1-1 binnen tikte.

Asser Boys bleef daarna druk zettenen dat werd in blessuretijd beloond. Na een strakke voorzet van de met een uitstekende diepte-pass weggestuurde Robert Termohlen kopte Wesley Mulder in de 92e minuut de 2-1 binnen en dat werd ook de eindstand