Bargeres en Ter Apel ’96 FC delen punten

EMMEN – In de zondag 3e klasse C kwam Bargeres slecht uit de startblokken en het was een wonder dat de stand na 20 minuten nog niet 0–3 stond, maar endigde in een 1-1 gelijkspel.

Alles wat mis kon gaan ging ook mis bij de thuisploeg. Het was echter pas in de 21e minuut dat Ter Apel op voorsprong kwam door Jeroen Schoonbeek. 0–1. Als een donderslag bij een heldere hemel kwam Bargeres 10 minuten later onverwacht op gelijke hoogte door de uitstekend spelende Raymond de Groot. 1–1.

Het was naast de gelijkmaker tevens de kanteling in de wedstrijd. Bargeres ging meer de duels aan, de passing werd beter en er was gretigheid bij de thuisploeg. Ter Apel ’96 ging daarentegen slechter voetballen zodat zich zowaar een voor de neutrale toeschouwer leuke wedstrijd ontwikkelde waarbij beide ploegen kansen kregen op de overwinning. In de tweede helft was het een gelijk opgaande wedstrijd. Zowel Bargeres als Ter Apel ’96 waren meerdere keren dicht bij de overwinning maar uiteindelijk was een gelijk spel wel de beste weergave van de wedstrijd. Scheidsrechter Roelof Leuning uit Tynaarlo leidde de wedstrijd uitstekend en moest eenmaal het geel tonen.