CEC is buurman Titan de baas

EMMER COMPASCUUM - In de zondag 3e klasse C wist CEC op sportpark De Runde met 3-2 te winnen van Titan.

Halverwege de wedstrijd stond het 1-1. Het waren de gasten uit Nieuw Weerdinge die in de 14e minuut de thuisclub aan het schrikken maakte met een doelpunt van Joss Smit. 0-1. CEC zocht daarop direct naar een antwoord, maar moest daar mee wachten tot vijf minuten voor de thee toen Sander de Groot de gelijkmaker scoorde. 1-1.

Het nam zelfs in de 41e minuut een 2-1 voorsprong via Thomas Been, maar Titan kwam snel met een antwoord door op slag van rust via Rick Hendriks de ruststand naar 2-2 te tillen. Met die stand gingen de mannen aan de thee. Tijdens het nuttigen van de thee zal trainer Geert Aalderink zeker even harde woorden hebben laten vallen. In de tweede helft ging het spel over en weer en was het Marc Timmer die met zijn doelpuntje toch nog de overwinning voor zijn ploeg veilig wist te stellen. Eindstand 3-2.