DZOH wint opnieuw doelpuntenrijk duel

GRAMSBERGEN – In de zaterdag 2e klasse J won DZHOH voor de tweede keer op rij met 4-3. Na Klazienaveen was het Gramsbergen dat in eigen huis met 4-3 werd geklopt.

De mannen van trainer Martin Drent begonnen niet goed, want binnen drie minuten wist Roy Seinen de bal in het DZOH doel te werken. 1-0. Daarna was het toch DZOH dat de bovenliggende partij werd en dat op slag van rust uitdrukte met een doelpunt van Roy Stroeve. 1-1. In de tweede helft ging DZOH door waar het de eerste helft mee afsloot, maar moesten wel ruim ene uur wachten op een voorsprong door Max Heijnen. 1-2.

Gerben Rog tilde even later de voorsprong naar 1-3. Gramsbergen sputterde nog wel even tegen met een treffer van Bart Wind (2-3), maar daarna was een eigen doelpunt van Gramsbergen wel over. 2-4.

David Houtman bracht de spanning nog even weer terug via een treffer van David Houtman in de slotfase, maar daar bleef het bij. Eindstand 3-4.