Totale off day voor SC Angelslo in Sibculo

SIBCULO – Afgelopen zaterdag speelde SC Angelslo uit tegen SVV56 in Sibculo; terwijl de thuiswedstrijd in het voordeel van de Emmenaren was, verliep deze totaal omgekeerd.

In het begin waren beide ploegen aan elkaar gewaagd: het spel was niet heel bijzonder en er werden slechts wat kleine plaagstootjes uitgedeeld. In de 32e minuut hielp Angelslo de thuisclub in het zadel, toen een bal die door Yalcin op de lijn werd gestopt, vervolgens in de voeten van een SVV-er terecht kwam, die simpel de 1-0 kon binnenschieten. Tien minuten later was de tweede zeperd een feit: dom balverlies op het middenveld en een boogbal over de Angelslogoalie brachten de 2-0 op het scorebord, die tevens de ruststand was.

Na de thee ging Angelslo direct één op één spelen om meer druk naar voren te creëren, maar dit pakte volledig verkeerd uit. Meer dan de helft van de spelers verzaakte hun opdracht en het scorebord maakte overuren: doelpunten in de 51e, 53e en 55e minuut brachten de teller op 5-0. In de 59e minuut kon Vitor Soares nog wat terugdoen door 5-1 te scoren, maar het debacle deze middag eindigde, na nog twee doelpunten in de 63e en 74e minuut, in 7-1.

SC Angelslo moest met het schaamrood op de kaken het prachtige complex van SVV56 verlaten en zakt na deze nederlaag weer naar een plek in deze 4e klasse D die recht geeft op nacompetitie.