Weerdinge wint overtuigend van koploper

WEERDINGE – In de zondag 4e klasse D zorgde Weerdinge voor een knappe prestatie door koploper EMMS met 3-0 te verslaan. De gedoodverfde kampioen in dexze klasse werd overigens pas in de tweede helft aan de kant gezet.

In de eerste helft gebeurde er niet zo veel ook al was Weerdinge wel een beetje de bovenliggende partij. Na de treffer van Jaimy Wessels in de 57e minuut werd Weerdinge heer en meester en dat werd in de slotfase van de wedstrijd nog even extra met twee doelpunten van Aaron Brinks tot uitdrukking gebracht.

3-0 en dat werd uiteindelijk dat ook de eindstand. Weerdinge staat nu op een tweede plaats die aan het eind van de competitie recht geeft op een vervangende periodetitel, maar kan zelf ook nog meedoen voor winst in de tweede periode.