HOC wint ruim van SVBC

ODOORN – In de zondag 4e klasse D was het hoger geplaatste HOC te sterk voor SVBC. Op het Harm Kuiper Sportpark in Odoorn werd het na een 2-0 ruststand uiteindelijk 4-0 voor de Hunso Oring Combinatie.

HOC opende al in de vijfde minuut de score via een doelpunt van Richard Wiggers. 1-0. HOC bleef vanaf dat moment de betere ploeg en kreeg veel mogelijkheden om de score uit te bouwen maar kon pas vlak voor rust via Gerben Beek de stand naar 2-0 tillen.

Dat werd ook de ruststand. In de tweede helft bleef HOC dat ook nog in de strijd voor een tweede plaats, jagen op meer treffers. Na bijna een uur spelen wist Richard Wiggers met zijn tweede treffer van de middag de stand naar 3-0 te tillen. SVBC probeerde het ook nog wel, maar had meer werk met het voorkomen van doelpunten door de mogelijkheden die HOC kreeg. Het slotaccoord had uiteindelijk Gerard Eefting die tien minuten voor tijd de eindstand op 4-0 bepaalde.