DVC 59 wint van Sweel

NIEUW DORDRECHT - In de zondag 4e klasse D behaalde DVC’59 op sportpark Bloemendaal een 2-1 overwinning op vv Sweel.

De mannen van trainer Jan Vos namen na iets meer dan een kwartier een 1-0 voorsprong via een doelpunt van Jeffrey Mink. 1-0. Het iets hoger geplaatste Sweel wist op slag van rust op gelijke hoogte te komen via een mooie treffer van aanvoerder Remmert Verbrugge. 1-1 en met deze stand gingen de matadoren aan de thee.

Na de hervatting ging DVC’59 vanaf het begin op jacht naar meer en de beloning viel al binnen enkele minuten toen Aron Arends zijn ploeg naar een 2-1 voorsprong schoot. Wat vv Sweel trainer Ruud Jalving ook gezegd heeft in de rust, zijn ploeg was niet in staat om DVC’59, waarin overigens de 15-jarige Mike Mepschen een verdienstelijk debuut maakte, het nog weer moeilijk te maken.

Het bleef dan ook bij de 2-1 eindstand