CEC en SVV '04 in evenwicht

EMMER COMPASCUUM – In de zondag 3e klasse kregen de toeschouwers bij de wedstrijd CEC – SVV 04 zes doelpunten voorgeschoteld. Dat wel zonder een winnaar want de wedstrijd op sportpark De Runde eindigde in ene 3-3 gelijkspel.

Het was de thuisclub die in de 23e minuut de score opende en via Ruud de Groot en Tom Rengers een 2-0 voorsprong kon nemen. SVV 04 had daar toch snel na enkele minuten een antwoord op toen Mark Heijnen de aansluiting scoorde. 2-1. Met die stand werd ook de rust bereikt. Na de thee was SVV 04 dat op jacht ging naar de gelijkmaker. Na een kwartier was het arm Stuiver die het vizier goed had staan en de 2-2 liet noteren.

De thuisclub moest daardoor opnieuw op jacht naar ene winnende treffer. Spelmaker Marc Timmer was het uiteindelijk die CEC een kwartier voor tijd weer op een voorsprong wist te zetten. 3-2.

Maar ook nu toonden de mannen uit Schoonebeek weer karakter en dat resulteerde uiteindelijk een de gelijkmaker via Mark Heijnen. 3-3 eindstand en doordat naaste concurrent Twedo ook niet verder kwam dan een 0-0 tegen Stadskanaal veranderde er in de onderlinge rangschikking net boven de degradatiestreep niet zoveel.