Bargeres laat een van de laatste kansen liggen tegen SVV 04

EMMEN - Voor Bargeres is het doek bijna gevallen. Met nog 8 punten achterstand op Musselkanaal en CEC en 11 punten op Twedo is degradatie nauwelijks meer af te wenden. Zelden is Bargeres zo slecht uit de startblokken gekomen als tegen SVV 04.

Het was een wonder dat het bij rust nog maar 2-3 stond. Het had ook wel 1–6 kunnen zijn. In de tweede helft, na een donderspeech van trainer Peter Timmer probeerde Bargeres in ieder geval iets terug te doen. Bargeres startte zwak waardoor SVV 04 al na 3 minuten op een voorsprong kwam. Een diepe bal werd door verdediger Frank Smalbil verkeerd beoordeeld en kwam in de voeten van Ruben Prinsen die alleen voor keeper Niels Kloppenburg onberispelijk binnen schoot, 0 -1.

In de 22e minuut scoorde Mark Heijnen de 0–2. Het leek even een doelpuntenfestival te worden, maar Bargeres werd in de wedstrijd geholpen door scheidsrechter Simon Jager die een overtreding binnen de zestien bestrafte met een strafschop die door Joost Trip prima werd ingeschoten, 1–2. Even later stond het 1–3. Harmen Stuiver legde de bal breed op Ruben Prinsen die zijn tweede van de middag mocht scoren. Nadat Gilles Jan Kalter onderuit gehaald werd door Michel Kerkdijk volgde een tweede penalty die ook onberispelijk werd ingeschoten door Joost Trip, 2–3. Bargeres mocht van geluk spreken dat de schade in de eerste helft beperkt bleef tot een doelpunt achterstand.

Uiteindelijk was het Harmen Stuiver die aan de laatste hoop van Bargeres een einde maakte. Hij werd op rechts aangespeeld en had een vrije doortocht naar de goal van Bargeres en bepaalde de eindstand op 2–4. Scheidsrechter Simon Jager uit Hoogezand floot een prima wedstrijd en was de beste man op het veld.