Drenthina in slotfase langs Blauw Wit’34

EMMEN – In de zaterdag 1e klasse E heeft Drenthina zich nog niet verzoend met de degradatie want afgelopen zaterdag won het nipt met 1-0 van Blauw Wit’34. De mannen van trainer Gerrie Benes kregen in de eerste helft de betere kansen via Mark Lubberts en Roland Koops, maar paal en lat stonden succes in de weg.

Doordat ook Blauw Wit 34 geen potten kon breken werd de rust bereikt met een 0-0 stand. Na de hervatting toonde het spelbeeld toch twee ploegen die aan elkaar gewaard waren, maar verzuimden om de mogelijkheden die er waren ook te belonen met ene treffer.

Tot de laatste minuut van de reguliere speeltijd, want toen was het toch Thom Alders die met zijn treffer de overwinning voor Drenthina veilig stelde. 1-0. Ondanks deze overwinning blijft Drenthina op de laatste plaats staan en is de handhaving in deze klasse met nog drie wedstrijden te gaan heel, heel ver weg.