Sc Roswinkel onderuit tegen Eext

ROSWINKEL – In de zondag 5e klasse E verloor Sc Roswinkel op eigenveld met 2-1 van Eext. Na een kwartier spelen stond Eext al op een 1-0 voorsprong via een treffer van Stefan Moek.

Met deze stand werd ook de rust bereikt. Na de hervatting ging Sc Roswinkel vol voor de gelijkmaker en die viel na een uur spelen. Bart Huizingh was de maker en daarmee stond het met nog ene half uur te spelen 1-1. Dat was voor het lager geplaatste Eext toch en teken om er weer een schepje bovenop te doen. Sc Roswinkel kon ook niet echt gebruik maken van de mogelijkheden die het kreeg.

Terwijl iedereen zich al een beetje had verzoend met de 1-1 eindstand sloeg Eext toch nog even onverwachts toe in de laatste minuut van de reguliere speeltijd. Berni Nijhof liet zich de geboden kans niet ontglippen en bezorgde met zijn treffer Eext de volle winst. Eindstand 1-2.