Zandpol moet de punten in Ees laten

EES – In de zondag 5e klasse E verloor Zandpol in Ees na een ruststand van 3-1 met 3-2 van EEC. De thuisclub nam binnen twee minuten halverwege de eerste helft een 2-0 voorsprong.

Mark Wanders opende de score in de 21e minuut en twee minuten later legde Renco Huizing de bal tegen het netje. Zandpol kwam weer twee minuten later wel snel met een antwoord via een treffer van Martijn Gerding. 2-1. Zandpol leek de wedstrijd een beetje naar zich toe te trekken, maar op slag van rust kwam EEC op een 3-1 voorsprong via een treffer van Stefan Sanders.

Zandpol ging daarna op jacht naar de aansluiting, maar die viel pas in de 65e minuut door Stefan Knuppe. 3-2 en alles leek nog mogelijk, maar uiteindelijk kreeg Zandpol daarvoor niet meer de tijd en eindigde deze wedstrijd in 3-2. EEC staat zevende en Zandpol staat nu op een elfde plaats. Aanstaande zondag speelt Zandpol op eigen veld tegen hekkensluiter Buinerveen.