Sleen te sterk voor Zwartemeer

SLEEN – In de zondag 3e klasse C verloor Zwartemeer in en tegen Sleen na een 1-0 ruststand met 3-0. De thuisclub was bijna de gehele wedstrijd de bovenliggende partij, maar scoorde pas in de 43e minuut de openingstreffer via Raniel Briek die goed in de diepte werd aangespeeld en na een korte rus alleen voor doelman Justin Verschoor geen fout maakte 1-0. Met deze stand gingen beide ploegen ook aan de thee. Na de hervatting probeerde Zwartemeer wel wat meer druk te zetten, maar waren niet in staat om hun veel scoren de spits Maurice Heine in stelling te brengen. Uiteindelijk was het Sleen dat in de laatste tien minuten de wedstrijd definitief naar zich toe te trekken. Marc Dekker zorgde voor de 2-0 voorsprong en Wouter Eiting bepaalde uiteindelijk de eindstand op 3-0 en dat was ook zeker verdiend te noemen gezien de hele wedstrijd. Sleen blijft door deze winst in het spoor van de twee koplopers Dalen en Asser Boys terwijl Zwartemeer in de strijd om de derde periode een steek heeft laten vallen en nu Asser Boys naast zich moet dulden.

Met deze stand gingen beide ploegen ook aan de thee. Na de hervatting probeerde Zwartemeer wel wat meer druk te zetten, maar waren niet in staat om hun veel scoren de spits Maurice Heine in stelling te brengen.

Uiteindelijk was het Sleen dat in de laatste tien minuten de wedstrijd definitief naar zich toe te trekken. Marc Dekker zorgde voor de 2-0 voorsprong en Wouter Eiting bepaalde uiteindelijk de eindstand op 3-0 en dat was ook zeker verdiend te noemen gezien de hele wedstrijd.

Sleen blijft door deze winst in het spoor van de twee koplopers Dalen en Asser Boys terwijl Zwartemeer in de strijd om de derde periode een steek heeft laten vallen en nu Asser Boys naast zich moet dulden.