SVBO(zat) nog steeds voor lijfsbehoud

BARGER OOSTERVELD – In de zaterdag 4e klasse D heeft een sterk gehavend SVBO (zat) drie belangrijke punten binnen gehaald in de thuiswedstrijd tegen SVV’56.

Daarmee sprong een treedje hoger dan Sc Angelslo en lijkt hiermee bijna zeker van handhaving. SVBO nam in de eerste helft een 1-0 voorsprong via Bram Goeree. 1-0. In de tweede helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd, maar de gasten uit Sibcula wisten de achterstand om te buigen in een 2-1 voorsprong. Uiteindelijk was SVBO dat maar liefst elf spelers miste even scherper met een eigen doelpunt van SVV’56 en de winnende treffer van topscoorder Nick Klingenberg deden de Barger Oostervelders met een 3-2 overwinning goed zaken. Met nog één wedstrijd te gaan tegen het op de derde plaats staande SCN kan SVBO net boven de streep eindigen en zich rechtsreeks handhaven in deze 4e klasse D.

Ondanks deze spectaculaire omhaal werd het geen doelpunt voor Nick Klingenberg van SVBO maar werd wel de matchwinner voor de Barger Oostervelders. (foto Bennie Wolbers)