Erica 86 laat voorsprong uit handen glippen

ERICA - Zaterdagmiddag stond Erica 86 - DSZ op het programma. Vanaf het begin van het duel droop de arrogantie eraf bij de gasten uit Zuidlaren. Blijkbaar hadden zij verwacht om eenvoudig de punten op te halen op Erica 86, maar de thuisclub stroopte de mouwen nog verder omhoog.

Dit resulteerde na een kwartier spelen in de 1-0. De Olde werd gevonden uit een voorzet van Dennis Bults en ronde beheerst af en Erica kwam ook volkomen verdiend op 2-0 via Patrick Blok die de bal in de kruising schoot. Blijkbaar waren de gasten uit Zuidlaren nog steeds niet gewend aan het voetbal in de vijfde klasse, want bij bijna elk duel gingen de spelers van DSZ met veel overdreven kabaal naar de grond.

Ook de scheidsrechter was onder de indruk, want Wesley Wessels kon na een tweetal stevige tackles binnen het half uur na 2 keer geel met rood vertrekken. De organisatie was even weg bij Erica 86 en kon DSZ twee maal scoren zodat het bij rust 2-2 stond. In de tweede helft was de 2-2 voor Erica 86 het doel. Met gezonde strijd werd geprobeerd de 2-2 over de streep te trekken. Dit leek te lukken, want de grote kansen voor DSZ bleven uit, maar een kwartier voor tijd viel de 2-3 gelukkig binnen. Via een scrimmage ging de bal via een verdediger en de onderkant van de lat binnen. Het verzet was gebroken en kon DSZ uitlopen naar 2-4 eindstand. Enorm zonde voor de ploeg van trainer Andries Bremer. De rode kaart gooide roet in het eten en volgende week wacht de aanstaande kampioen Achilles.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda