Koploper FDS kende geen pardon met NWVV

NIEUW WEERDINGE – In de zaterdag 4e klasse had koploper FDS geen kind aan NWVV dat op een herkansingsplaats staat en won simpel met 8-1.

De ploeg van trainer Geert Aalderink kon in d eerste helft nog wel een beetje bij blijven maar zag de gasten uit Havelterberg vlak voor rust via Patrick Hasebos op een 1-0 voorsprong zetten. Dat werd ook de ruststand. In het tweede deel van de wedstrijd sloeg FDS echter genadeloos toe.

Het was opnieuw Hassebas die met twee treffers op rijd voor ene 0-3 tussenstand zorgde. Daarmee was de koek nog niet op want er volgden nog maar vijf treffers. Achtereenvolgend scoorden Reweal Heijmans, Tom Lukas, Nick Jansen en ene tweede treffer van Tom Lukas. In de laatste minuut wist Marko Mihalji nog de eretreffer te scoren en daarmee de eindstand op 1-8 bepaalde. FDS kan komende zaterdag kampioen worden en NWVV kan zich voorbereiden op de nacompetitie voor klassebehoud in Sibculo tegen SVV’56.