Klazienaveen in de slotfase onderuit

DELFZIJL – De uitwedstrijd van Klazienaveen in Delfzijl tegen het plaatselijke NEC werd in de slotfase alsnog uit handen gegeven. De Klazienaveners kwamen in de 10e minuut op een 1-0 voorsprong via Jasper Woelders.

De thuisclub kwam bijna tien minuten later met een antwoord via een treffer van Marchel Tomo. 1-1 en vijf minuten later stond het zelfs op een 2-1 voorsprong via Jari Slot. Vijf minuten voor de thee zorgde Danny Jaspers voor 2-2. Dat leek ook de ruststand te gaan worden, maar NEC Delfzijl deed op slag van rust weer goede zaken met ene treffer van Jari Slot. 3-2. Na de thee scoorde Danny Jaspers in de 57e minuut de 3-3 binnen.

Met nog ene kwartier te spelen was er nog van alles mogelijk. Klazienaveen leek aan het langste eind te trekken door een treffer van Partrick Bloemberg maar de 3-4 bleek niet de eindstand te worden. De Eems Boys/Neptunia Combinatie sloeg in de laatste tien minuten nog twee keer hard toe met treffers van Thijs Sonneveld en Erwin Noordhoff en bepaalden de eindstand op 5-4. Een nederlaag die toch wel hard aankwam bij de mannen van trainer Erwin van Oosten. Aanstaande zaterdag komt LTC in Klazienaveen op bezoek.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda