Opnieuw nederlaag voor Zwartemeer

TER APEL – In de zondag 3e klasse liep Zwartemeer in Ter Apel tegen een 2-1 nederlaag op. Na het gelijke spel tegen Stadskanaal leken de Klazienaveners weer op de goede weg na twee nederlagen op rij, maar zondagmiddag was Ter Apel 96 te sterk.

Dankzij een treffer van Albert Jan van Oosten kwam de thuisclub op een 1-0 voorsprong. Met deze stand gingen de spelers ook naar de warme theepot. In de tweede helft probeerde Zwartemeer toch iets terug te doen. Het moest echt wachten tot in de 64e minuut dat Maurice Heine zijn faam als thör-jager waar maakte en Zwartemeer op gelijke hoogte bracht. 1-1.

Toch wist het lager geplaatste Ter Apel’96 de volle winst in eigen huis te houden via een treffer van opnieuw Albert Jan van Oosten. 2-1 en door deze nederlaag laat Zwartemeer een mooie kans liggen om nu al de derde periode binnen te halen.

Met nog een thuiswedstrijd te gaan tegen Bargeres kan de ploeg, die daarna opgaat in de fusieclub als zaterdagclub, met een overwinning nog een toetje aan deze competitie vastknopen.