Degradatie hangt Titan boven het hoofd

NIEUW WEERDINGE – In de zondag 3e klasse C zweeft met nog één wedstrijd te gaan het degradatie spook boven Titan. De ploeg verloor op eigen veld met 3-1 van het hoger geplaatste Stadskanaal dat al een periode op zak heeft.

Het team van Marcel Smelt leek aan iets moois bezig te zijn toen het al in de 6e minuut op ene 1-0 voorsprong kwam via een snelle treffer van Jos Smit. De vreugde was echter maar van korte duur want de gasten uit Stadskanaal kwam binnen en minuut met een antwoord via een doelpunt van Sten Vos. 1-1.

Wat Titan daarna ook probeerde tot aan de thee werd er niet meer gescoord. In de 52e minuut kwamen de gasten op een 2-1 voorsprong via Jeffrey Bakker en de wedstrijd leek gespeeld. Titan probeerde het nog wel, maar uiteindelijk was het Stadskanaal dat via Tristan Rotman na een uur spelen de eindstand op 1-3 bepaalde.

Voor Titan rest nog één wedstrijd uit tegen Dalen dat nog gaat voor het kampioenschap, zeker geen gemakkelijke opgave om die punten te pakken die de ploeg nog hard nodig zal hebben.