Zwartemeerse Boys verliest in Schoonoord

SCHOONOORD – In de zondag 4e klasse D moest Zwartemeerse Boys in Schoonoord de punten moest achter laten door een 3-2 nederlaag. De Zwartemeerders begonnen voortvarend aan de wedstrijd door twee doelpunten van Danny ten Velde in de 23e en 34e minuut.

Op slag van rust kon KSC de stand nog terugbrengen naar 1-2 via een treffer van Lars Haandrikman. Met deze 1-2 stand gingen KSC en Zwartemeerse Boys de rust in.

Na de hervatting sloeg echter de wedstrijd helemaal om en kwam KSC als herboren uit de kleedkamer. Binnen vijf minuten werd de achterstand weggewerkt door een mooie treffer van Marcel Hamberg. 2-2. Beide ploegen gingen daarna voor de volle winst. Het was de thuisclub die dankzij een treffer van Sander Schuiling in de 65e minuut met 3-2 aan het langste eind trok. Door deze uitslag blijven Zwartemeerse Boys en KSC op de laatste twee plaatsen staan,