Derde nederlaag op rij voor Klazienaveen

KLAZIENAVEEN – In de zaterdag 2e klasse J incasseerde Klazienaveen voor de derde keer op rij een nederlaag. Nu was het LTC dat de Klazienaveners met maar liefst 4-0 aan de kant zette.

De veel lager geplaatste ploeg uit Assen pakte daarmee drie belangrijke punten. Halverwege de eerste helft wisten de gasten uit Assen in de 18e minuut op een 0-1 voorsprong door Avin Rashid Hussain. Met deze stand ging men ook aan de thee. Na de hervatting viel de wedstrijd op sportpark De Planeet al binnen enkele minuten in het slot via de tweede treffer van Hussain. 0-2.

Een fikse tegenslag voor de Klazienaveners die zelfs moesten toezien hoe LTC uiteindelijk door een eigen doelpunt in de 77e minuut en een treffer van David Modderman in de 89e minuut de eindstand op 0-4 wisten te bepalen. Klazienaveen rest de competitie nog de uitwedstrijd tegen het hoger geplaatste Pelikaan S en kunnen dan op vakantie.