SVBO (zat) handhaaft zich ondanks verlies in de 4e klasse D

NIEUWLANDE - In de zaterdag 4e klasse D liep SVBO op de laatste speeldag in deze klasse tegen een ruime 6-1 nederlaag op in de uitwedstrijd tegen SCN. Nadat Jeffrey Marissen in de 9e minuut voor een 1-0 voorsprong voor de thuisclub zorgde was SVBO eigenlijk al een geslagen ploeg.

Toch werd er vooraf niet meer gescoord, maar ook na de hervatting wist SCN niet door te trekken. Nadat SVBO een kwartier voor tijd via Bram Goeree op gelijke hoogte wist te komen werd het nog even weer spannend. Even maar, want SCN schakelde een versnelling hoger en wist in de laatste tien minuten de SVBO defensie nog vijf keer te verschalken.

Wilmar Pastoor zorgde voor 2-1 en Jeffrey Marissen zorgde met twee doelpunten binnen twee minuten voor een 4-1 stand. De wedstrijd was gelopen, maar Rolf Elema en Jeffrey Marissen met zijn derde treffer van de middag bepaalden uiteindelijk de eindstand op 6-1. SCN gaat de nacompetitie in een SVBO handhaaft zich weer voor een seizoen in deze klasse doordat Sc Angelslo met 13-1 onderuit ging in Bruchterveld en nu in de herkansing moet.