Drenthina sluit af met nederlaag in Winsum

EMMEN - Drenthina, dat op een veertiende plaats eindigt en al zeker was van een gang naar de tweede klasse, verloor met 3-1 van middenmoter Winsum.

Na een goede eerste helft waarin niet werd gescoord moest Drenthina uiteindelijk in de tweede helft het hoofd buigen voor middenmoter Winsum. Binnen enkele minuten kwam de thuisclub op een 1-0 voorsprong via Heinze Andrimga, maar Ruben Kemperink zorgde in de 66e minuut voor de gelijkmaker.

De vreugde in het Emmer kamp duurde een kwartiertje toen Winsum opnieuw op voorsprong kwam via Thomas Kauw. Wat Drenthina daarna ook probeerde het lukte niet om nogmaals de stand gelijk te trekken. Uiteindelijke eindigde deze matige pot voetbal waarbij niets meer op het spel stond in een 3-1 eindstand door een doelpunt vlak voor tijd door Roy Strepper. Drenthina is er klaar mee en kan zich weer gaan opmaken voor een competitie in de 2e klasse J waarin de mannen van Gerrie Benes weer enkele leuke plaatselijke derby’s te wachten staan tegen DZOH en Klazienaveen.