Vv Emmen en Nieuw Buinen in evenwicht

EMMEN - In de zondag 1e klasse F sloten vv Emmen en Nieuw Buinen de reguliere competitie af met een 1-1 gelijkspel. Beide ploegen kunnen zich nu gaan opmaken voor de nacompetitie. Vv Emmen was de bovenliggende partij die in de beginfase al snel een 1-0 voorsprong nam via Björn Zwikker. 1-0.

Nieuw Buinen was deze middag niet in stand in het vv Emmen moeilijk te maken. Ook niet nadat Nick Kroezen halverwege de eerste helft met een rode kaart vroegtijdig kon vertrekken. Volgens Emmen trainer Nico Haak een onterechte rode kaart. In overtal probeerde Nieuw Buinen wel de wedstrijd naar zich toe te trekken, maar wist niet echt met een man meer succes te behalen.

Het lukte uiteindelijk dan toch wel dat vv Emmen het hoofd moest buigen. In de voorlaatste minuut was het Sievert Zomer die met zijn treffer de eindstand op 1-1 bepaalde. Vv Emmen dat de tweede periode wist te winnen begint de nacompetitie op zondag 21 mei met een thuiswedsstrijd tegen RKVV uit Velsen. Een week later volgt dan de returnwedstrijd in Emmen.