Titan opnieuw een trapje lager

DALEN – Met een heuse zevenklapper werd Titan zondagmiddag door Dalen uit de 3e klasse C gewipt. De Nieuw Weerdingers keken halverwege tegen een 2-0 achterstand aan door een treffer van Steven Balstra in de 14e minuut en Tijmen Venhorst in de 21e minuut.

Dus was er nog van alles mogelijk, zo leek het tenminste. In de tweede helft probeerde titan nog wel aansluiting te krijgen, maar toen na een uur spelen Dalen al op een 4-0 voorsprong stond met onder anderen een tweede treffer van Tijmen Venhorst, was het echter ook snel over en uit.

Dalen kwam daarna via twee treffers van Eric Scholten op een 6-0 voorsprong. In de slotfase deed ook Dennis Tump nog een duit in het zakje door de eindstand naar 7-0 te tillen. Titan eindigde hiermee na een zeer teleurstellend seizoen op een voorlaatste plaats en daalt samen met Bargeres af naar de 4e klasse D.