Zwartemeerse Boys wint van Protos

ZWARTEMEER – In de zondag 4e klasse D won Zwartemeerse Boys de laatste wedstrijd van deze competitie met 4-0 van Protos. De ploeg van Jan Moes wist in e 28e minuut op een 1-0 voorsprong te komen via een doelpunt van Jeffrey Mulderij.

Vijf minuten later was het Tom van Elteren die de 2-0 noteerde. Terwijl Protos trainer Martin Koppenol zeker niet tevreden kon zijn over zijn team maakte Zwartemeerse Boys het karwei goed af. grote man werd hierbij Jeffrey Mulderij die met nog twee doelpunten in de 70e en 79e minuut de eindstand op 4-0 wist te brengen.

Voor de boys volgt nu de herkansing op klassebehoud tegen Weiteveense Boys de periodekampoen uit de 5e klasse. Voor Protos gaat nu ook de nacompetitie in maar dan voor promotie naar de 3e klasse C. tegenstander is dan CEC dat zal moeten strijden om in de 3e klasse C te kunnen blijven.