Sc Angelslo keihard onderuit in Tiendeveen

TIENDENVEEN – Sc Angelslo liep in de eerste wedstrijd van de nacompetitie in Tiendeveen tegen een 7-1 op. In de beginfase van de wedstrijd stonden beide ploegen strak van de spanning en viel er voor het publiek weinig te genieten.

Nadat Tiendeveen doelman Marcel Bouwman een vrije trap van Angelslo had gestopt, sloeg de thuisclub twee keer hard toe. In de 30e minuut bracht Yusuf Ucan Tiendeveen aan de leiding en amper zes minuten later, verdubbelde Roy Beekelaar de score (2-0). De Emmenaren, die strijden om lijfsbehoud in de vierde klasse, gingen in de tweede helft op zoek naar een beter resultaat, in de 65e minuut maakte Tugay Yelcin de 3-1.

In een open wedstrijd zochten beide ploegen de aanval en vielen er, voor beide doelen, kansen te noteren. Nadat Rick Zomer een enorme kans op de 3-2 had gemist, besliste Dominque Wiffers twintig seconden later de wedstrijd door Tiendeveen op een 4-1 voorsprong te schieten. Roy Beekelaar, met zijn derde en vierde treffer van de middag, en Danny Stuifzand bepaalden de eindstand op 7-1.

Dinsdagavond (vanavond) heeft Angelslo in Emmen een wonder nodig om in de vierde klasse te blijven. Bij verlies krijgen de Emmenaren volgende week nog een kans op lijfsbehoud. OKVC is dan de tegenstander.

Tiendeveen was vooral fysiek heel sterk aanwezig in deze wedstrijd en gaf Sc Angelslo maar weinig ruimte.