Waardig afscheid Roy Stroeve

EMMEN - Op een zonnig sportpark Zwaneveld in de Rietlanden werd afgelopen zaterdag op waardige wijze afscheid genomen van Roy Stroeve via een door maatje Berry Hoogeveen en zijn vrouw en van Roy geregelde wedstrijd.


Van alle clubs waarbij Roy Stroeve in zijn profcarrière speelde waren de spelers naar Emmen gekomen om in het team Roy zijn afscheidswedstrijd luister bij te zetten. Van ADO Den Haag onder anderen Tommie van der Leegte, en verder Kevin Mooibroek, Antoine van der Landen, Gerard Kocks, Marc Hegeman, Tim Siekman, Sander Danis , Michiel Sanders en Rick Platvoet.

Het team stond onder leiding van zijn oude trainers Gerrie Hamstra (Emmen) en Lex Schoenmaker (ADO Den Haag). Het team Roy speelde tegen het huidige DZOH waarin hij zijn laatste wedstrijd speelde. Team Roy dat met 6-2 wint kreeg in de laatste minuten ook nog even versterking van zoontje Levy. Na een perfecte assist op pa die scoorde bepaalde hij zelf de eindstand op 6-2. Een mooie afsluiting van een indrukwekkende carriere van een sportman die liep van FC Emmen, Sparta, Heracles, ADO Den Haag, FC Emmen en HHC Hardenberg eindigde bij zaterdag 2e klasser DZOH.


Een minuut voor tijd kreeg Roy de rode kaart en werd door zijn maatjes Wout van Vilsteren en Berry Hoogeveen onder luid applaus van het veld gedragen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda