Nieuwsbrief van FC Emmen

EMMEN - Het laatste nieuws over FC Emmen de FC Emmen nieuwsbrief.

Uitnodiging FC Emmen Haringparty
Wanneer?
Vrijdag 16 juni 2017
Waar?
Vrijdag 16 juni 2017, 16.00 uur De JENS Vesting

Let’s (haring)party! Lekker “haringhappen”, kennismaken én Netwerken.
De netten worden opgehaald en de eerste vissersschepen zijn al bijna weer aan de horizon te zien. Vlaggetjesdag komt in zicht en dan weet u het al; ook de FC Emmen Haringparty komt eraan! Vrijdag 16 juni is het al weer zover, de Hollandse Nieuwe is dan nog maar twee dagen aan wal en u kunt er al van smullen……………… Let’s (haring) party! Mmmmm, lekker! Zilt. De eerste Hollandse Nieuwe heeft als het goed is naast een stevige bite en de kenmerkende lichte umami smaak ook een vluchtige zilte smaak. Niet te verwarren met de zoute smaak, die van de toegevoegde pekel komt. Die ziltheid is te vergelijken met die van oesters. Dat maakt de Hollandse Nieuwe ook zo exquis. Er is op de gehele wereld geen andere delicatesse met die combinatie van smaken te vinden! Dit jaar houden we de FC Emmen Haringparty gewoon thuis, in de JENS Vesting. Als het mooi weer is doen we dat op en nabij het hoofdveld. Want wat is er nu leuker dan zittend in de dug-out al haring happend en kijkend over het heilige gras even lekker bij te kletsen met uw collega-sponsors? Om er ook nog een sportief tintje aan te geven, gaan we een wedstrijdje penalty schieten doen op ons jeugdtalent, keeper Kjell Scherpen. Wie gaat zich kronen tot FC Emmen Penalty Koning en wint er een leuke prijs?

Daarnaast hebben we voor álle Dames en Heren nóg een leuke uitdaging: een Haringparty is altijd een Hoedenparade! Wij dagen u uit: wie draagt er tijdens de FC Emmen Haring- party de mooiste hoed en wint er een mooie prijs? Wie pakt de handschoen (hoed) op??

De Nieuwe Haring wordt dit jaar aangeboden door De Emmer Vishandel, waarvoor dank. U wordt vanaf 16.00 uur met een lekker welkomstdrankje opgewacht door FC Emmen Horeca. Kunt u zich een betere omgeving voorstellen om te Netwerken, kennis te maken met de Hollandse Nieuwe en wellicht ook met een u nog onbekende collega-sponsor?! Even gezellig met z’n allen napraten over het afgelopen seizoen? Want het was al met al toch een mooi seizoen?! Het is dan nog wel geen Vlaggetjesdag, maar eigenaren Wilko Lindeman en Martijn Muller van De Emmer Vishandel blikken alvast even voorzichtig vooruit: “De haringen hebben door het mooie weer in de afgelopen weken meer dan voldoende plankton te eten gekregen. Als de voortekenen niet bedriegen dan gaat het op basis van dit wat zachtere weer een mooie, vettige haring worden, die ook nog eens een keer goed op smaak zal zijn! Uitje en een glaasje korenwijn erbij……… mmmmmm, smullen maar!”. Wij nodigen u van harte uit voor de FC Emmen Haringparty. U bent uitgenodigd om met een aantal personen te komen en het is daarnaast ook toegestaan om een (zakelijke) relatie mee te nemen. Wellicht een leuke gelegenheid om een relatie eens kennis te laten maken met het netwerken bij FC Emmen? Aanmelden is echter wel een vereiste!!

Programma vrijdag 16 juni 2017
16.00 uur Ontvangst met een welkomstdrankje in de JENS Vesting
16.30 uur Opening Haringbuffet
18.00 uur Einde Haringparty

Het welkomstdrankje wordt u aangeboden door FC Emmen Horeca, de overige drankjes zijn voor eigen rekening waarbij u onze muntjes kunt gebruiken. Aanmelden kan tot en met woensdag 14 juni op commercie@fcemmen.nl. VOL=VOL. Let op: aanmelden is verplicht, want de vissers moeten weten hoeveel ze er moeten vangen en De Emmer Vishandel moet natuurlijk wél weten hoeveel haringen ze schoon moeten maken?! Visitekaartje meenemen! Neemt u vooral even uw visitekaartje mee. Ten eerste namelijk wel handig tijdens het Netwerken én om te overhandigen aan die tot dat moment nog onbekende collega-sponsor, maar waar u net kennis mee heeft gemaakt, maar daarnaast kunt u door alleen het maar inleveren van uw visitekaartje nog een leuke prijs winnen! Wij verloten namelijk onder de ingeleverde visitekaartjes 2 toegangskaarten (Rabo Meeting Point) voor de eerste thuiswedstrijd in de nieuwe competitie van FC Emmen, met daarbij ook nog een gesigneerde bal! Wie wil dat nu niet winnen??! En vergeet u ook niet om een mooie hoed te zoeken? De Nieuwe Haring wordt u aangeboden door De Emmer Vishandel (Winkelcentrum Angelslo en diverse markten en standplaatsen).

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda