Grootse opening FC Klazienaveen

KLAZIENAVEEN - De fusie tussen v.v. Zwartemeer en v.v. Klazienaveen werd afgelopen zaterdag bekrachtigd met een groot feest. Een groot moment in de Klazienaveense voetbalhistorie met een spectaculaire voetbaldag voor jong tot oud luister bij gezet worden. De voetbaldag begon met een spellenmiddag en toernooi voor alle junioren, van puppies t/m JO19.

Het werd een supergave middag met kleine toernooitjes, een hindernisbaan, een zeephelling, verschillende voetbalspellen, springkussens en nog veel meer. Om 15.45 uur werden officieel de ballonnen opgelaten en begon de openingswedstrijd van FC Klazienaveen tegen FC Emmen. Hieraan voorafgaande werden eerst nog enkele officiele handelingen verricht met als presentator Evert ten Napel.

Ook kon men de prachtige verbouwing van de kantine voor het eerst bezichtigen. Na afloop van de wedstrijd is een ieder welkom in de feesttent, alwaar een feestelijk einde aan de dag gegeven wordt. Met DJ Joep achter de draaitafels is het feest gegarandeerd. “Een vernieuwde sportpark “De Planeet” van FC Klazienaveen!


Zie ook het fotoboek op deze site.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda