Woensdag 9 augustus weer zomermarkt Dalen

DALEN - "De helft van de zes woensdagavondmarkten Dalen zijn alweer geweest”, aldus de marktmeester. “Er volgen de komende weken nog een 3-tal gezellig warenmarkten, met veel kooplieden en live muziek op de twee podia”. Het grote horecaterras in het hart van Dalen blijkt altijd weer de grote verzamelplaats te zijn. Oergezellig tot in de kleine uurtjes

LIVE MUZIEK - Komende avond 9 augustus live muziek van de populaire “TWO DOLLAR TUESDAY” met de welbekende Margaretha Kleine. Met haar onmiskenbare rockgeluid zullen ze vanaf 18.30 uur meerdere keren optreden.


Op het tweede podium verwelkomen we het Daler SHANTYKOOR “LOO EN DROSTENSINGERS”. “We proberen elk jaar live muziek te plannen voor alle soorten muziekliefhebbers en alle leeftijden. Het is een gegeven dat elk jaar als we het shantykoor verwelkomen, ze een grote schare trouwe luisterfans trekken naar de zomermarkt in Dalen”.

TWEEDE HANDS-MARKT
Op deze woensdagavond 9 augustus organiseert de Dorpskerk te Dalen voor de derde keer hun traditionele ‘tweedehands markt’. Locatie: gebouw “De Weme” (aan de Hoofdstraat). Afgelopen jaar zijn waardevolle spullen ingezameld, die nu aan de man/vrouw worden gebracht. Openingstijden: 18.30-21.30 uur.


NOG EEN PAAR PLEKJES

De marktmeester geeft aan dat er nog een enkele kramen/standplaatsen eventueel gevuld kunnen worden tijdens de laatste drie marktavonden (9, 16 en 23 augustus). “Dat is wel beperkt, ook qua aangeboden koopwaar. Maar geïnteresseerden kunnen altijd een mail sturen aan: secretaris@dalen.nu met naam, omschrijving koopwaar en telefoonnummer. De marktmeester zal dan z.s.m. contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken”.
====================================================================================

Zondag 3 september – MISS SUMMERVERKIEZING 2017 – 14.00-17.00 uur – Dit jaar de 26e editie. Een zeer succesvol concept van deze verkiezingsshow, dat jaarlijks vele toeschouwers trekt. Zie ook www.dalen.nuof www.misssummerverkiezing.nl

ver=================================================================================
Zaterdag 9 september – SLENTERAVOND – 21.00-01.00 uur: Topband: DIEP TRIEST

====================================================================================

Zondag 10 september – ALBERT EISINGLOOP – vanaf 13.00 uur. Zie ook www.alberteisingloop.nl

Zie voor actuele informatie: www.dalen.nu

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda