SV Meppen heeft de smaak te pakken

MEPPEN - In de 3e bundesliga wist SVMeppen vrijdagavond in het eigen Hansch Stadion met 4-0 van FSV Zwickau te winnen. De ploeg uit Meppen stond halverwege de wedstrijd op 2-0 nadat het al in de 2e minuut vroeg op voorsprong kwam via een treffer van Fhito Leugers. 1-0. Daarna kreeg SV Meppen toch problemen met het afronden van een aanval, maar op slag van rust werd de wedstrijd al stiekum een beetje in het slot gezet door Benjamin Girth. 2-0 en met deze stand gingen beide ploegen aan de thee.

In de tweede helft bleef SV Meppen de wedstrijd naar haar hand te zetten en dat werd na een kwartier spelen na de hervatting beloont met een doelpunt van opnieuw Benjamins Gerthop een 3-0 voorsprong wist te zetten. FSV Zwickau kreeg ook wel kansjes maar wist het net niet te vinden. Uiteindelijk bepaalde Max Kremer in de extra tijd de eindstand op 4-0.

SV Meppen dat door deze overwinning nu op een 10e plaats staat met 7 pun ten uit 5 wedstrijden, speelt aanstaande vrijdag, aanvang 19.00 uur, een uitwedstrijd tegen SC Paderborn 07 dat met 13 uit 5 op een tweede plaats staat achter Fortuna Koln dat ook 13 punten heeft maar een beter doelgemiddelde heeft.