Emmenaar Tim Siekman blijft bij FC Emmen

EMMEN - Tim Siekman blijft tenminste het komende seizoen aan FC Emmen verbonden. De linkspoot die sinds de zomer van 2013 voetbalt voor de enige Drentse profclub, bereikte gisteravond een mondeling akkoord met de clubleiding. Hij tekent vandaag een contract voor 1 seizoen, plus een optie voor het seizoen 2018/2019.


Jan Korte: “Wij hebben Tim de afgelopen seizoenen zich zien ontwikkelen, en hij heeft zich als clubman gemanifesteerd. Hoewel we begrip hadden voor het feit dat hij éénmaal in zijn profcarrière wilde wachten om te kijken of een avontuur zich zou aandienen, zijn we nu vooral verheugd dat we beide van mening zijn dat de toekomst van Tim Siekman in Emmen ligt. Kortom: we zijn zeer content dat we Tim kunnen behouden!”

Tim Siekman: “Allereerst ben ik blij dat er voor mij duidelijkheid is gekomen. Daarnaast wil ik benadrukken dat ik zeer tevreden ben met een langer verblijf bij mijn eigen club, Emmen. Nu gaat de focus weer naar het voetballen, want dat doe ik elke dag met veel plezier en daar haal ik veel voldoening uit.”

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda