Sc Angelslo wint van Borger

BORGER - Angelslo begint sterk aan de wedstrijd tegen Borger en neemt gelijk het initiatief wat resulteert in een open kans voor Gezim Lulli in de 6e minuut al maar hij schiet voorlangs. Angelslo gaat sterk verder met verzorgt voetbal en hoog tempo en Gezim Lullie krijgt in de 15e minuut weer een kans maar treft de doelman van Borger. In de 18e minuut is het raak voor Angelslo , Spits Frank Roethof komt op de keeper af en rond goed af . 0-1

De eerste kans voor Borger is pas in de 20e minuut maar Doelman Jarno Brands voorkomt een goal door een geweldige redding. Er volgen over en weer nog kleine kansjes maar in de 30e minuut geeft Haso Garazlic een lange pass op Gezim Lulli en hij schiet beheerst binnen . 0-2. In de 40e minuut geeft Frank Roethof een steekpass op wederom Gezim Lulli en hij schiet geweldig binnen 0-3 voor SC Angelslo.

Na de rust zakt de wedstrijd weg en Borger wordt sterker en krijgt behoorlijk wat kansen . SC Angelslo verdedigd sterk en houd stand. In de 80e minuut krijgt Borger een vrije trap op de 16 meter en Gert Jacobs schiet hem goed binnen. 1-3. Na een matige 2e helft blijft de teller op 1-3 staan en eindigt een sportieve wedstrijd in een terechte overwinnen voor SC Angelslo.