SVBO zat wint ook van Lycurgus

GRONINGEN - In de zaterdag 4e klasse E deed SVBO na de winst op kampioenskandidaat Elim ook in Groningen goede zaken. Lycurgus werd na een 1-0 ruststand in de tweede helft op een 3-2 nederlaag getrakteerd. Na een gelijk opgaande eerste helft stond Lycurgus na een half uur spelen op 1-0 door oud-SVBOer Frank Goeree.

Na de thee was het toch wel SVBO dat de wedstrijd bepaalde. In de 50e minuut scoorde Sonny Koops de gelijkmaker binnen, maar tien minuten later prikte Robert Feringa de bal in eigen doel. 2-1. SVBO bleef daarna gewoon doorgaan waar het mee bezig was en zag een kwartier voor tijd Gerald Mazenier de stand weer gelijk trekken. 2-2.

SVBO voelde dat er meer in zat en ging vol op jacht naar de winnende treffer. Die kwam er ook, want vijf minuten voor het einde was het opnieuw Gerald Mazenier die de ploeg van trainer Jan Moes de volle winst bezorgde. Eindstand 3-2 en daarmee staan de Barger Oostervelders na twee wedstrijden samen met Borger op een gedeelte eerste plaats. Aanstaande zaterdag speelt SVBO thuis tegen CSVC uit Coevorden.