Hendriks helpt Titan naar ruime overwinning

NIEUW WEERDINGE – Na de 2-2 tegen WKE een week geleden wist Titan zondagmiddag Zwartemeerse Boys met 4-0 aan de kant te zetten. Na een sterk en agressief begin wist Titan na 25 minuten op voorsprong te komen.

Marko Mihalj zag de snelle Rick Hendriks vertrekken en gaf en goede steekbal. Hendriks aarzelde niet en werkte de bal achter doelman De Groot. 1-0. Ondanks dit doelpunt leek de wedstrijd langzaam dood te bloeden en tot de rust gebeurde er weinig. Na 45 minuten en een beetje stond nog steeds de 1-0 op bord.

Na de thee schoot Titan snel uit de startblokken. Het was opnieuw Hendriks die voor dreiging zorgde. Zijn voorzet werd niet goed verwerkt door de doelman, waarna Harm Jan Moesker in de 52e minuut de 2-0 kon scoren. Na deze goal leek Titan de wedstrijd meer in handen te nemen, maar bleek Zwartemeerse Boys toch een moment gevaarlijker. Keeper Remon Poede schatte de bal verkeerd in, waarna Demy Ten Velde de bal over de keeper wist te werken, maar viel via de binnenkant van de kruising weer het veld in.

Kort na deze kans zorgde Jos Smidt dat de wedstrijd in het slot werd gegooid. De clubtopscoorder werkte in de 70e minuut de bal in de korte hoek. 3-0. Kort voor tijd zorgde Kevin Faber voor het slotakkoord. Na een dieptebal van de invallende Remco Moorman werkte Kevin Faber de bal in de touwen. 4-0 en staat daarmee op een 2e plek in de 4e klasse D.