Bargeres in slotfase onderuit tegen Sweel

EMMEN - In een slechte wedstrijd van beide ploegen besliste Sweel in de laatste 10 minuten definitief de wedstrijd. Tot dan toe was het een gelijk opgaande wedstrijd waar een puntendeling rechtvaardig leek. Absolute topscorer in deze wedstrijd was Ruben Looije, hij nam alle 3 doelpunten voor zijn rekening. Hij opende de score in de 28ste minuut na een dieptepass achter de defensie van Bargeres.

Daarvoor had Bargeres al een aderlating moeten laten aangezien Raymond de Groot na 17 minuten met een enkelblessure het veld moest verlaten. Richard Speelman kreeg de eerste kans in de wedstrijd nadat Bargeres keeper Niels Kloppenburg in de fout ging en de uittrap zomaar bij de speler van Sweel in de voeten legde waarna Speelman vrij op het doel van Bargeres kon afgaan maar strandde op de goalie van Bargeres. Even daarna zette Richard Speelman teamgenoot Remmert Verbrugge vrij voor keeper Kloppenburg maar zijn kopbal miste kracht om echt gevaarlijk te worden.

Bargeres kreeg in de eerste helft echter ook goede kansen. Een voorzet van de goed spelende Wilco Dijkstra werd op een haar na gemist door Rob Stiekema die maar eens in de spits was gepositioneerd door de nieuwe trainer Harmannus Horlings. Een voorzet van Jorrit Visser ging rakelings bij de tweede paal langs en werd door Wilco Dijkstra vervolgens op de lat geschoten, een corner van Rik Zinnemers werd maar net overgekopt door Rob Stiekema.

De tweede helft was nog slechter van kwaliteit dan de eerste helft. Ook Sweel had grote moeite de bal in de ploeg te houden en tot een fatsoenlijke aanval te komen. Hierdoor bleef alles mogelijk in deze wedstrijd. Bargeres kreeg minder kansen maar had wel het betere van het spel met name in de beginfase van de tweede helft. Sweel probeerde het wel en een afstandsschot van Wouter van der Veen was moeilijk onder controle te krijgen door Bargeres keeper Niels Kloppenburg en in de rebound miste Remmert Verbrugge en schoot naast.

Een schot van Ruben Looije ging net naast. In de slotfase ging Bargeres definitief onderuit. Een corner van de ingevallen Jan Roelof Jansen werd door keeper Niels Kloppenburg losgelaten waarna Ruben Looije eenvoudig de bal binnen kon lopen. Een minuut later in de 84ste minuut was het alweer raak. Opnieuw uit een corner kopte Ruben Looije zijn derde doelpunt binnen. Scheidsrechter Jan Reints uit Onstwedde ontbrak het niet aan kwaliteit, floot een prima wedstrijd en moest terecht een gele kaart uit delen aan Bargeres.

Bargeres heeft daarmee nog geen punten binnen. Het zal een moeilijk seizoen worden nu de selectie erg is uitgedund. Voor trainer Harmannus Horlings een niet eenvoudige opgave maar de ervaren trainer zal hier zeker een oplossing voor vinden.

Doelpunten:
28, 83, 84 Ruben Looije, 0- 1, 0 – 2, 0 – 3
Gele kaarten:
Bargeres, Wieger Klinkhamer

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda