SC Angelslo overklast NKVV

EMMEN - In de zaterdag 5e klasse E won Sc Angelslo vrij gemakkelijk met 6-1. Angelslo begon sterk aan de wedstrijd en zette NKVV meteen vast op eigen helft. In de 1e minuut was het al raak. Emiel de Vries zette Ali Arslan vrij voor de keeper en hij maakte geen fout. 1-0. NKVV kan niets anders dan verdedigen op dat moment en in de 5e minuut is het weer Ali Arslan die na een steekbal van Emiel de Vries scoorde. 2-0.

Sc Angelslo bleef drukken en als Abe de Jong in de 17e minuut Ali Arslan kan aanspelen zet deze Dragan Sladagovic vrij voor het doel. 3-0. NKVV kreeg hier en daar ook wat kleine mogelijkheden maar wist niet te scoren. In de 20e minuut was het al 4-0 als Danny Oosterdijk(11) de bal kreeg en de Keeper van NKVV omspeelde en rustig kon intikken. In de 26e minuut scoorde NKVV de 4-1 als de verdediging van SC Angelslo even niet oplette.

Sc Angelslo gaat echter gewoon door en Ali Arslan wist de bal goed af te leggen op Danny Oosterdijk die vlak voor rust de 5-1 kon binnenschieten. In de 2e helft speelde NKVV iets beter en kreeg het ook wat meer kansjes om te scoren. Dat lukte echter niet terwijl Danny Oosterdijk zijn derde goal maakt op aangeven van Giovanni Akgun. Eindstand 6-1. Sc Angelslo krijgt volgende week VCG op bezoek.

Ali Arslan veroverd hier de bal op een mis graaiende NKVV doelman Mike Deukes en scoorde zijn tweede treffer van de middag. (foto Bennie Wolbers)