Klazienaveen wint van Omlandia

TEN BOER - In de zaterdag 2e klasse J won Klazienaveen zaterdag na een 0-2 met 3-1 van Omlandia. De mannen van trainer Casper Goedkoop begonnen voortvarend aan de wedstrijd, want in de 2e minuut scoorde Harrie Gerdes de 1-0 binnen. Daarna golfde het spel op en neer zonder dat er echte mogelijkheden werden uitgespeeld.

Op slag van rust zijn het dan toch de gasten uit Klazienaveen die via Jasper Woelders met een 2-0 voorsprong de rust in gaan. De thuisclub probeerde in de tweede helft nog wel iets aan de achterstand te doen maar kwam pas in de 84e minuut tot een aansluitingstreffer. Jan Oosterbeek passeerde de Klazienaveen doelman met een rake kopbal. 1-2 en toen werd het nog even spannend.

Omlandia op jacht naar de gelijkmaker en Klazienaveen de voorsprong over de streep trekker. Dat lukte prima en Dyon Kuhl wist in de laatste minuut ook nog de overwinning van Klazienaveen extra glans te geven door de eindstand op 1-3 te bepalen.