CEC wint ook van Twedo

EMMER COMPASCUUM -

Twedo begon niet eens zo slecht aan de wedstrijd, maar in de 25e minuut had Nick Veenstra de bal al achter doelman Rick Manting geschoten. 1-0. Hierna ging het snel bergafwaarts met Twedo. Met name het middenveld liet het afweten waardoor er veel druk op de verdediging kwam te liggen. In de 35e minuut lag de bal alweer in het net. Nu was het Matthijs Kok die de ruststand op 2-0 bepaalde.

Na rust bleef Robert Torenbos achter in de kleedkamers en Lyon Kroezen kwam er voor in. Dit had niet het gewenste effect en Marc Timmer tilde in de 68e minuut de 3-0 naar 3-0. CEC was op jacht naar meer, maar liet ongemerkt de teugels wat vieren. Twedo kon enkele plaagstootjes uitdelen, maar de goed keepende Gerben Springer stond succes voor Twedo in de weg.

Vijf minuten voor het einde wist Koos Timmerman de bal subtiel over de keeper te lepelen. 3-1. Twedo begon er zelfs nog in te geloven toen Gerben Springer plotseling even blundert en Mark Rabbers in de 90e minuut profiteerde. 3-2, maar verder liet CEC het niet meer komen.