SC Angelslo veel te sterk voor VCG

De wedstrijd tegen VCG uit Geesbrug gaat in het begin nog gelijk op, maar na een minuut of 12 geeft SC Angelslo gas en VCG kan niet meer bijbenen. De eerste kans is voor Rick Zondag in de 12e minuut, maar hij raakt de paal. In de 19e minuut is het dan al raak als Ali Arslan afgeeft op Danny Oosterdijk en deze schiet 1-0 binnen. Angelslo neemt het heft in handen en VCG kan alleen maar verdedigen.

In de 32e minuut is het weer Danny Oosterdijk die scoort op een pass van Emiel de Vries 2-0. Angelslo is veel beter en krijgt een zee aan kansen en na bal verlies achterin bij VCG is het Rick Zondag die Danny Oosterdijk vrij voor de goal zet en hij scoort een hattrick 3-0. Na de thee speelt Angelslo goed en verzorgd voetbal en VCG moet terug. Angelslo krijgt veel kansen.

In de 60e minuut is het weer Danny Oosterdijk die de 4-0 aantekend op een prachtige voorzet van Nino Pitta. In de 70e minuut is het Rick Zondag die op links doorkomt en geeft voor op Frank Roethof en hij schiet 5-0 binnen. 3 minuten later is het alweer raak als Jeroen de Vries doorkomt op links en weer Frank Roethof in stelling brengt en ook hij scoort zijn 2e goal 6-0. Het is eenrichtingsverkeer en Angelslo valt aan en VCG verdedigd en in de 79e minuut wil Abe de Jong de bal voorzetten vanaf de linkerkant, maar niemand raakt de bal en hij vliegt zo het doel in 7-0.

Angelslo krijgt nog meer kansen en in de slotfase van de wedstrijd is het Ali Arslan die met een individuele actie de teller op 8-0 zet. Een zeer ruime overwinning voor de ploeg van André Steenhuis die nu alleen aan kop gaan in de 5e klasse.