SVV’04 wint van HODO

SCHOONEBEEK - In de eerste helft was er weinig krachtverschil tussen beide ploegen. Dit in tegenstelling tot wat de ranglijst deed vermoeden. Zowel SVV’04 als HODO werkten erg hard, maar dit ging vaak ten koste van de zuiverheid in het samenspel. Hierdoor ontstonden er weinig kansen.

De grootste kans was na 12 minuten spelen voor HODO, maar keeper Bos kon met een knappe redding een achterstand voorkomen. Na 20 minuten kwam HODO door Ricardo Benjamins op een 1-0 voorsprong. Beide ploegen kregen steeds meer moeite met het natte/gladde veld en dit maakte het niveau van de wedstrijd er niet beter op.

In de tweede helft nam SVV’04 het initiatief en werd vooral gevaarlijk door standaard situaties. Dit leidde zowel in de 51e als 74e minuut tot kopbaldoelpunten uit vrije trappen. Anne de Jongen en Bart Moes waren de doelpunt makers. Beide ploegen wisten verder geen kansen te creeren. Over het geheel gezien heeft de gelukkigste ploeg gewonnen en zal trainer Arthur van der Veen blij zijn met weer 3 punten.

Opstelling SVV’04: 1 Dennis Bos, 2 Matthijs Landman, 3 Michel Kerkdijk, 4 Jarno Gerrits (20e Dennis Gommer), 5 Rick Strijker, 6 Frank Schoemakers, 7 Harmen Stuiver, 8 Gerbrand Schoemakers, 9 Anne de Jonge, 10 Bart Moes, 11 Arjen Kocks.