Titan maatje te groot voor Bargeres

EMMEN - Titan was een maatje te groot voor Bargeres. Vooral in de beginfase had Titan Bargeres pijn kunnen doen. De vele kansen werden echter niet benut. Het eerste doelpunt viel wel al in de 7de minuut. Jos Smidt krulde de bal vanaf buiten de 16 meter schitterend in de linkerbovenhoek en liet keeper Niels Kloppenburg kansloos. Bargeres was in de defensie behoorlijk verzwakt door afwezigheid van enkele spelers en dat was merkbaar. Na de 0 – 1 kreeg Titan vele kansen.

Een voorzet van Rick Hendriks ging via het hoofd van Marko Mihalj miraculeus via de lat over, een afstandsschot van Kevin Faber werd maar net over getikt door keeper Niels Kloppenburg en Rick Hendriks mocht vervolgens zelf alleen op keeper Kloppenburg afgaan na een mislukte buitenspelval van Bargeres maar de spits strandde op Kloppenburg. Uiteindelijk moest er een dwaling van scheidsrechter J.B. Sulman uit Emmen aan te pas komen om Titan op de verdiende 0 – 2 te brengen.

Uit een buitenspelsituatie scoorde Rock Hendriks maar scheidsrechter Sulman weigerde verhaal te halen bij grensrechter Krans van Bargeres terwijl hij zelf op grote afstand stond. Op slag van rust scoorde Harmjan Moesker ook nog de 0 – 3 nadat de Bargeres verdediging te laat stapte waardoor de spits vrij op Kloppenburg kon afgaan en de goalie handig omspeelde. Direct daarna kwam Bargeres in een van de spaarzame aanvallen via Wilco Dijkstra op 1 – 3 nadat Rob Stiekema een voorzet doorkopte.

Bargeres putte nog enige moed uit de tegentreffer maar deze was snel weg nadat in de 46ste minuut scheidsrechter Sulman besloot een doelpunt toe te kennen waarbij volgens de leidsman de bal over de lijn zou zijn geweest uit een corner die door keeper Niels Kloppenburg werd los gelaten. Ook nu was menigeen en de grensrechter van Bargeres overtuigd dat de bal niet over de lijn was gegaan maar Sulman oordeelde op een afstand van 35 meter dat hij wat anders had gezien.

De moed zakte de Bargeres spelers uiteindelijk in de schoenen en aanvallend kwam de thuisploeg er niet meer aan te pas. Titan hield het grotendeels ook wel voor gezien en kreeg nog de beste kansen. Een afstandsschot van Jos Smidt werd uitstekend tot corner verwerkt door Kloppenburg, even daarna strandde de spits nadat hij een vrije doorgang had eveneens op de goalie en in de slotfase had de ingevallen Tom Rengers uit een voorzet van Rick Hendriks nog een unieke mogelijkheid maar hij maakte het leed voor Bargeres niet groter door over te schieten.

Bargeres beleefde derhalve een moeilijke middag en het zal nog een zwaar jaar worden in de 4de klasse. Positief is in ieder geval dat hoofdsponsor Easy Fit zijn contract heeft verlengd tot 2023 en dat Intersport als kledingsponsor de senioren en ook de groeiende jeugdelftallen in een nieuw jasje heeft gestopt. Beide sponsoren werden voorafgaand aan het duel samen met de spelers op de foto gezet. Easy Fit en Intersport mede namens alle spelers, staf en bestuur hartelijk dank voor jullie bijdrage.

Doelpunten:
Bargeres: 45. Wilco Dijkstra, 1- 3
Titan: 7. Jos Smidt, 0 – 1. 39. Rick Hendriks, 0 – 2. 44. Harmjan Moesker, 0 – 3. 48. Nick Katoen, 1 - 4

Gele kaarten:
Bargeres: Rob Stiekema, Jelmer Visser, Wilco Dijkstra.
Titan: Nick Katoen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda