EHS’85 verpulvert Valther Boys: 9-1

EMMEN - Op een sfeervol sportpark de Weergang heeft EHS â

Na zo’n 25 minuten brak Mark Linneman de ban door een strafschop keurig binnen te schieten. Dit nadat Boy Mestemaker door de Valther keeper onderuit werd gehaald. Daarna was het over en uit voor Valther Boys en was EHS’85 oppermachtig. De goals vielen dan ook in een rap tempo.
De doelpunten kwamen voor rust op naam van Mark Linneman (2), Wouter Smit en Richard Fuhler.

Na rust scoorden Linneman en Fuhler (3) opnieuw en was er een goal uit een vrije trap van Frenk Veldwijk. Enige smetje op de wedstrijd was de tegengoal die viel uit een makkelijk gegeven strafschop door de verder goed fluitende scheidsrechter Arends.

Deze klinkende overwinning werd een kwartier voor tijd opgeluisterd door het debuut van B-junior Cencio Wiebrands, die verdienstelijk inviel, net als ‘Good Old Martijn Korthuis’.

Voor EHS’85 was de wedstrijd een weerzien met hun oude trainer Cor Huls, die nu aan het roer staat in Valthe. ‘Ik had me de wedstrijd heel anders voor gesteld’, aldus Huls. Collega-trainer Lubach van EHS’85 was uitermate blij met het resultaat. ‘Vorige week hebben we een goede pot gevoetbald, ondanks het verlies tegen Weiteveense Boys (2-1)’. ‘Die lijn hebben we vandaag door getrokken en wel het gewenste resultaat geboekt’.