SC Angelslo wint ook van VVAK

EMMEN - In de zaterdag 5e klasse F bleef Sc Angelslo nog zonder puntverlies na een 5-1 winst op VVAK. In het begin van de wedstrijd was het aftasten, maar al snel was het duidelijk dat Sc Angelslo de betere ploeg was. VVAK speelde vooral de lange bal en SC Angelslo zocht meer de combinatie. Dat resulteerde in wat kleine kansjes voor beide ploegen maar het bleef lang 0-0. In de 42e minuut werd de wedstrijd eindelijk opengebroken.

Nino Pitta kreeg de bal na een afgeslagen corner en via Dragan Sladakovic verdween de bal in het doel. De vreugde was echter maar van korte duur. Op slag van rust kopte Erik Sieders vanuit een hoekschop de 1-1 binnen. Dat werd ook de ruststand. Na de thee wilde Sc Angelslo snel orde op zaken en schroefde het tempo op. In de 60e minuut werd het 2-1 door een goede vrije bal van Dragan Sladakovic en drie minuten later wist Danny Oosterdijk de 4-1 binnen te schieten.

Er volgden nog meer kansen voor Angelslo nadat het tempo nog meer omhoog ging en VVAK niet meer mee kon. In de 75e minuut is het invaller Gezim Luli die de 4-1 binnen kon koppen na een vrije bal van Emiel de Vries. In de 83e minuut kreeg Sc Angelslo een vrije bal op de 16 meterlijn en was Emiel de Vries die de eindstand op 5-1 bepaalde door de bal prachtig over de muur van VVAK te krullen. Weer een goede overwinning voor de ploeg van Andrè Steenhuis die goede zaken deed richting de 1e periode in de 5e klasse.

Het was af en toe net hogeschool ballet voor het doel van VAVK. (foto Bennie Wolbers)