Valther Boys en Witteveense Boys delen de punten

.VALTHE – In de zondag 4e klasse D eindigde de wedstrijd tussen Valther Boys – Witteveense Boys in een 3-3 eindstand. Valther Boys startte voortvarend en Witteveense Boys had het de eerste 20 minuten zwaar. 1-0. Valther Boys had toen al snel een 2-0 voorsprong genomen. Allereerst liet Rob Boekholt in de 5e minuut zijn directe tegenstander de hakken zien en leverde een perfecte voorzet afleverde op Nick Hulshof. 1-0.

In de 17e minuut was het Gertjan Webers die de bal wonderschoon diagonaal vanaf de rechterkant binnenschoot. 2-0.. Witteveense Boys nam daarna vanaf de 20e minuut de regie over en scoordesnel de aansluiting. 2-1. ValtherBoys het even niet meer en Witteveense Boys rook zijn kans om langszij te kunnen komen. Vlak voor rust werd een vrije bal van Thijs Uneken door de doelman van Valther Boys knulllig uitverdedigd en was het weer Sander Voortman die van deze buitenkansje gebruik maakte. 2-2 en dat was een domper voor de Boys.

Na de rust was het wederom Witteveense Boys die het betere van het spel hield. Het kon niet uitblijven dat de gasten uit Witteveen in de 60e minuut een voorsprong kon nemen. Een vrije bal van Sander Voortman werd hoog in de zestien gebracht en iedereen stond erna te kijken behalve Bob Seele, die met een kopbal Gideon van Lottum voor de derde keer kansloos liet. 2-3. Het lijkt erop dat ValtherBoys weer met lege handen achter bleef, maar men wist nog éénmaal de rug te rechten om de gelijkmaker te forceren. Rob Boekholt gaf een voorzet af en Gertjan Webers knikte met een neerwaartse kopbal de 3-3 eindstand binnen.