Klazienaveen ook in Zuidhorn de sterkste

ZUIDHORN – In de zaterdag 2e klasse J deed FC Klazienaveen opnieuw goede zaken door in en tegen Zuidhorn met 3-2 te winnen. De mannen van trainer Casper Goedkoop begonnen niet sterk aan de wedstrijd en liepen halverwege de eerste helft dan ook tegen een tegentreffer van Jordi Schuiling op. Dat was even schrikken en zoeken maar vlak voor rust is het Thyrann Lambers, die overigens even daarvoor nog werd bestraft met een gele kaart, die FC Klazienaveen op gelijke zette. 1-1.

Na de thee was het de thuisclub die het heft in handen nam en dat na bijna een uur spelen met een doelpunt van opnieuw Jordy Schuiling bekroonde. Dan gaat er een schakel over bij de Klazienaveners, maar scoorde aanvankelijk alleen met gele kaarten voor Melroy Hemme, Stan Kroeze en Nick van der Sleen. In de laatste fase van de wedstrijd kwam het toch nog goed. Nick van der Sleen en Melroy Hemme zorgden met hun treffer voor een 3-2 overwinning. Door deze overwinning blijft FC Klazienaveen keurig op gelijke hoogte in punten met Pelikaan S dat een iets beter doelsaldo heeft.